• Mere enn 2o års erfaring innen preventivt vedlikehold - rens og impregnering

  • Unike kjemikaler og dedikerte behandlere gir et sikkert og godt resultat

  • Unik bransjeerfaring gjør at vi vet hva som skal til for å ivareta en høyest mulig standard på ders hoteller

Hotel

Hotel er en av våre viktigste kundegrupper. Interiøret utsettes kontinuerlig for en hard og belastende behandling av et stort antall gjester og besøkende.

Tepper og møbler settes kraftig på prøve over tid. Preventivt vedlikehold utført av Fiber ProTector gir umiddelbare fordeler i den daglig driften og en hyggelig gevinst på lengre sikt. Behandlingen åpner også for helt nye muligheter til å velge tekstiler. Du kan uten problemer vurdere å bruke selv de fineste tekstiler og de lyseste farger på steder hvor slike alternativer tidligere ville ha vært utenkelige.

Ta vare på førsteinntrykket!

Ingenting er så miljøskapende som vakre tekstiler – gardiner, tepper og stoppede møbler. Helt til det første uhellet skjer! Da tar det ikke lang tid før rommet ikke lenger tåler dagens lys. Derfor gjelder det å forberede seg. I stedet for å prøve å fjerne flekker som allerede har satt seg godt fast, kan du sikre deg mot at de ikke får feste ved å tenke preventivt.

Slik virker Fiber ProTector:
Fiber ProTector danner en usynlig molekylær beskyttelse rundt hver fiber. Dette virker som en effektiv beskyttelse mot at alle typer organisk væske, smuss eller støv som ellers ville trengt inn i selve fiberen og dannet varige flekker. Behandlingen beskytter også mot UV-stråler og fysisk slitasje.

Referanser:

Thon gruppen har gjennom mange år standardisert behandling ved Fiber ProTector på alle sine hoteller. Behandlingen er et bevisst grep for å holde interiøret i best mulig stand og bidra til en optimal levetid. Det gir god driftsøkonomi og er et positivt element i miljøregnskapet.


Hotel Continental, v/Randi Norheim

“Hotel Continental stiller som medlem av The Leading Hotels of The world de aller høyeste krav til sine leverandører av tjenester. Vi er opptatt av å ivareta en høyest mulig standard, dette innebærer også behovet for å ta vare på de investeringer vi gjør i forhold til blant annet møbler og tepper. Fiber ProTector Norge AS har siden 2008 levert sine tjenester både hva gjelder impregnering av nye møbler samt teppe- og møbelrens. Vi er meget godt fornøyd med både deres leveranser og effekten av deres impregnering som gjør at interiøret holder seg pent og lettstelt i lang tid.”

Stacks Image 412812

Hotel Bristol, v/Thana Murugesu, Housekeeping Manager

“Vi har årlig siden 1997 benyttet oss av tjenestene til Fiber ProTector Norge i forhold til rens og impregnering av våre teppe og møbler. Ved nyanskaffelser ser vi det som en selvfølge at Fiber ProTector impregnerer møbler før de tas i bruk. Av hensyn til vårt image og for velværet til våre gjester er det viktig at vi holder høy standard.”

Stacks Image 443313

Hilton Hotels and Hotelier of the year Middle East 2011, Nuran Acar

«Fiber Protector Norge AS has provided upholstery and carpet anti stain protection treatment to our heavy traffic Restaurants and the VIP suites of our resorts, where we had issues to keep the areas cleaned & maintained. We have been 100% satisfied with the results where the treatments have proved a success in minimizing the regular cleaning regime and in preventing these areas becoming damaged due to spillages. I can recommend the use of Fiber protector to any establishment that would like to keep their carpets and upholstered furniture in perfect condition at all times.»

Stacks Image 116510

FORDELER

• Vedlikehold
• Økonomi
• Miljø
• Kunnskap

BRUKSOMRÅDER

• Møbler
• Gardiner
• Tepper
• Skinnpleie

TEAM

• Lang erfaring
• Spesialisert
• Utvikling
• Ansatte


My Image

Fiber ProTector AS
Grini Næringspark 1
1361 Østerås

Orgnumber: 975862097
Tlf: +47 23 23 15 55
Fax: +47 23 23 15 50

Hvis du ønsker en demonstrasjon eller et tilbud, ta kontakt med vår salgsavdeling.

sales@fiberprotector.com
Tlf: +47 23 23 15 57

My Image
My Image

Made in Norway

Stacks Image p106903_n443197