• Rene tekstiler gir bedre inneklima. Impregneringen virker også antibacteriellt.

  • Fiber ProTector har kapasitet til å ta store rom og mange møbler på kort tid.

  • Det er god økonomi i enklere renhold.

Transport

Sorte merker fra skokrem og avissverte lar seg enkelt fjerne dersom sete er renset og impregnert av Fiber ProTector.

Offentlig transport er gjenstand for urimelig hard behandling av både eksteriør og interiør. Det fraktes forskjellige typer mennesker under forskjellige forhold i ulikt klima til alle døgnets tider. Skal offentlig transport være et alternativ må også interiøret oppleves som tilfredsstillende av de reisend. Buss, tog, bil, ferge, trikk, t-bane – så lenge tekstiler er benyttet kan FiberProTector sørge for enklere vedlikehold og lengre intervaller mellom behovet for rens. Fiber ProTector garanterer topp standard på interiøret, forlenget levetid og sparte kostnader. Den mest fornøyde vil kanskje være passasjeren?

Stacks Image 108296

Referanser:

Hasse Edström, ISS TraffiCare AB

“Nu har vi här i Göteborg haft inne vagnen för grundstäd, som är skyddad med Fiber ProTector. Vi tog bort ett antal fläckar av kaffe och choklad, vi använde kun en fuktig microtrasa och resultatet var att det var mycket lätt att ta bort dessa fläckar. Personalen trodde inte det var sant att det gick så lätt, så vi är för en fortsättning av detta arbete, vi sparar mycket tid med denna produkt.

Miljöhänsyn är en grundläggande och ideologisk fråga för oss.”

Alt image
Stacks Image 126420

Brandi Bradley Taylor, Supervisor i Dassault Falcon Jet

“We chose to make the Fiber ProTector our standard fabric protection treatment, as it offers superior protection over the chemicals we used in the past without changing the appearance, texture or integrity of the quality materials we install in our Corporate Aircrafts”

Alt image
Stacks Image 126458

FiberProTector har slått seg sammen med Unipart Rail som en del av vår satsing på det internasjonale Rail Industry

Unipart Rail er en tilførsel partner til noen av verdens mest kjente kjøretøyleverandører og operatører. Selskapet er en ekspert på de tjenestene som de tilbyr - som gir kundene trygghet til å forfølge sine forretningsmessige mål, mens Unipart Rail støtte dem med skreddersydde løsninger.

Fiber Protector er en av mange innovative produktløsninger for å spare kundene kostnader og tid til å gi et mer effektivt kollektivsystem.

Alt image
Stacks Image 122983
Stacks Image 126350

Southern Rail hadde et problem med seter og tepper blir farget og skitne.

Dette resulterte i misfornøyd passasjerer og øket rengjøringskostnader for å opprettholde ønsket standard.

Renhold av seter og tepper på tog er en viktig faktor i den generelle tilfredshet hos passasjerer. Holde seter og tepper ren og flekkfri har en høy prioritet for togoperatører og krever betydelig mengde tid og resursser for å opprettholde beste utseende.

Fiber Protector produktet ble prøvd på den sørlige Selhurst depot i Sør-London for å redusere rengjøringstiden. Sprayen ble påført seter og tepper. Påføring av produktet ble gjort ved å bruke en trykksprøyte - tverr sprøyting av tekstiler for fullstendig dekning.

Resultatet er at flekker bli raskt fjernet fra stoffet uten permanent farging. Rengjøringen er gjort enklere og raskere ved bare ønsker å bruke en fuktig mikrofiberklut og rask støvsuging.

Produktet er langvarig og krever bare å bli brukt igjen hvert 2 til 3 år. Behandlingen øker dramatisk levetiden og utseendet av stoffene.

Alt image
Stacks Image 126381
Stacks Image 126383

FORDELER

• Vedlikehold
• Økonomi
• Miljø
• Kunnskap

BRUKSOMRÅDER

• Møbler
• Gardiner
• Tepper
• Skinnpleie

TEAM

• Lang erfaring
• Spesialisert
• Utvikling
• Ansatte


My Image

Fiber ProTector AS
Grini Næringspark 1
1361 Østerås

Orgnumber: 975862097
Tlf: +47 23 23 15 55
Fax: +47 23 23 15 50

Hvis du ønsker en demonstrasjon eller et tilbud, ta kontakt med vår salgsavdeling.

sales@fiberprotector.com
Tlf: +47 23 23 15 57

My Image
My Image

Made in Norway

Stacks Image p106903_n443197